Haraszti-Maddawattha Judit
fotográfus, kreatív menedzser

A HarmonyArtFoto fotósa. Női szemmel, művészi elhivatottsággal, és a pillanatok varázsa iránti örök szenvedéllyel örökíti meg a nőiesség, a család, a szerelem, és a fontos emberi pillanatok képeit. Több országban voltak kiállítva képei a Nemzetközi Fotóművészi Szövetség (FIAP) égisze alatt szervezett kiállításokon díjazott képei és egyéb képei közül. Az UGEF (Új Generációs Esküvői Fotográfus) képzésen oktató. Utazó és felfedező, tengerparti egzotikus esküvői- és jegyes fotókat készít, fotótúrákat és fotós workshop-okat szervez. Tudása, művészi szemlélete, kreativitása legjavát adja át nektek az egzotikus esküvőtök során, garantálja, hogy minden zökkenőmentes, csodás lesz. Ő lesz a magyar nyelvű kapcsolattartód, bármiben rendelkezésedre áll.

Ishanka Maddawattha
rendezvényszervező, utazási menedzser

Számára nincs lehetetlen, ha álmaid utazásának megvalósításáról, vagy az esküvőd megszervezéséről van szó. A SriLanka SunRide Tours & Drivers utazási cég tulajdonosa, megszervezi egyénre szabott utazásod, intézi a hotel-foglalásokat vagy privát villákat számodra, sziget körtúrára privát sorfőr-szolgáltatást biztosít, lefoglalja az élmény-kirándulásokat (jeep-safari, hajókázás bálna-les, hőlégballonozás), ötleteket ad (hol érdemes vásárolnod, melyek a legjobb éttermek, stb.), egy felhőtlen nyaralás avagy nászút érdekében. Privát élményekben lehet részed, távol a tömegturizmustól, helyi kísérővel. Intézi az esküvőd napján a táncosokat, virágkaput, díszítést, szertartásvezetőt, az éttermet, a vacsorát, tortát, mindent kézben tart, irányítja a stábot, akik azért dolgoznak, hogy számodra örök emlék legyen a Nagy Nap a trópusi paradicsomban.

Gayani Maddawattha
professzionális, diplomás szépségszakember

Dél Sri Lanka egyik legjobb luxus esküvői szalonjának, a Queens Salon-nak a tulajdonosa. Sminkes, fodrász, stylist, menyasszonyi felkészítő, aki több mint tíz fős csapattal várja szalonjában a szépülni vágyókat és menyasszonyokat. Elhivatott, hatalmas munkabírású hölgy, aki akár hajnal 2-3-kor is felébred, és elkezd sminkelni téged, ha napfelkeltében szeretnél fotózni. A legszebb arcod mutatja meg, álmaid sminkjét és frizuráját készíti el számodra. Miközben egy finom ceyloni teával a luxus-szalonban indítod a napot, felkészítenek a szertartásra. Amennyiben nem fehér ruhád szetnéd viselni, hanem kipróbálnál valami egzotikusat, ő intéz számodra egy csodálatos szári-viseletet. A csokrod már ott fog várni, melyet megrendelt számodra.

A csapat, a család

Egy fotós workshop szervezése kapcsán találkoztunk először. Közös barátnő ajánlotta Gayani-t Juditnak, mint a legjobb beauty szalon tulajdonosát a délvidéken, hogy vele dolgozzák ki a modellek sminkjét, frizuráját, stlying-ját. Judit felhívta Gayanit, akivel meg is állapodtak az együttműködésben. Gayani másnap elküldte  Ishankát, a bátyját,  hogy vigye el Matara-ból Beruwala-ba, majd másnap pedig hozzá a szalonba Juditot, egyeztetni a munka részleteit. Bár első látásra nem, de már  aznap délután tudták, hogy  nincsenek véletlenek, a sors keze vezetett, most már férj-feleségként, és családi vállalkozásként folytatják munkájuk, és életük is együtt. 🙂

Lépjen kapcsolatba velünk!

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu