Sri Lanka, a hajdani Ceylon igazi trópusi paradicsom, az egzotikus buja növényzet és állatvilág, az érintetlen nemzeti parkok, a csodás teaültetvények, a dzsungelekben megtalálható számtalan vízesés, színek, illatok, a buddhista kultúra öröksége, a csodás templomok és ősi romok rabul ejtik az utazót. A sziget nem nagy, de bővelkedik látnivalókban, kincsekre bukkanhatsz itt.

Fedezd fel az ősi szingaléz királyság romvárosait, a hatalmas arany Buddha szobrokat, a színes templomokat, a gyarmati  zegzugos városkákat, ússz óriásteknősök mellett, nézd halászhajóról a bálnák víz-pöfékelését és a delfinek ugrándozását, utazz a hegyekbe az illatos teaültetvények közé, fürödj dzsungelbeli vízesések alatt, raftingolj vadvízi hegyi folyón, szörfözz vagy snorkelezz, igyál minden nap egzotikus gyümölcs koktélokat, kóstold meg a zamatos egzotikus gyümölcsöket, lesd meg a fák ágán lustán pihenő leopárdot egy jeep safari során; vonatozz át a belső vidékeken, viaduktokon, hegyeken át; pihenj a hosszú, érintetlen, arany homokos partokon. Jógázz egy jóga oktatáson, nézd a rizsföldek felett felszálló párát és a majmok ugrándozását a fák ágain, mosolyogj a buddhista szerzetesekre és a gyönyörű selyem- szárit viselő nőkre, élvezd az ayurvédikus masszázs frissítő erejét, gyújts egy füstülőt és tégy egy lótusz virágot a Buddha szentélybe, érezd az élet örök erejét. Sri Lanka egy csoda, mely rátok vár!

Nem csak az esküvőtök megszervezésében tudunk természetesen segíteni, hanem a Sri Lanka-i sziget túra, körutazás, üdülés, nászút lebonyolításában is számtalan gyakorlati tanáccsal, útiterv- javaslatokkal, tervezéssel összefüggő tanácsadásban. Nem vagyunk magyar utazási iroda, így az utazásod egyéni döntés, és azt egyéni repülőjegy-vásárlással  tudod megkezdeni. Azonban Sri Lankán bejegezett cégünk révén  Sri Lankán reptéri transzfert, privát sofőrszolgáltatást, körutazást, szállást, stb, bármit tudunk részedre intézni, ha kéred, de természetesen az is lehetséges, hogy magadnak szervezed az utad.  Nálunk nincsenek kötelező csomagok,  mindent teljesen egyedileg, a te igényedre és elképzeléseidre szabva valósítunk meg, szívesen segítünk legjobb tudásunk szerint.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu