Bentota nyugodt hosszú partjáról híres, a  csendes pihenésre vágyók részére ideális, elegáns szállodák jellemzik, kevés a parti bár, és itt ömlik  csodás Bentota ganga és nem messze a Madu ganga a tengerbe, ahol is kis csónakos mangrove szafarit lehet tenni, és számtalan vízi sportot is kipróbálni (jet ski, banánozás). Remek, kipróbált, garantált minőségű szállodákat tudunk ajánlani az érdeklődők részére.
Unawatuna egy nyüzsgő kis öböl, nem messze Galle-tól, így inkább azok számára ideális, akik szeretik  parti bárokat, a shoppingolást és mászkálást is. A közelben  vannak nyugodt partok is, pl a Wijaya beach, Jungle beach. Itt található a Rumassala, a japán béke pagoda. Remek, kipróbált, garantált minőségű szállodákat tudunk ajánlani az érdeklődők részére.
Mirissa beach kristálytiszta vizével és végeláthatatlan pálma erdeivel vonz, számtalan szörfös kedvenc helye, szintúgy megtalálhatók bőséggel a parti bárok és éttermek is, de vannak nyugodt részek is az öböl szélén, és innen fut ki a híres bála és delfin les hajókázás. A kikötőben színes tradicionális hajók, a városkában fejlett infrastruktúrájú turista zóna található (menőbb éttermekkel, európai színvonalú kávázókkal).  Remek, kipróbált, garantált minőségű szállodákat tudunk ajánlani az érdeklődők részére.
Matara környékén nyugalom honol. Nem olyan felkapott, ámde csodaszép partok találhatók erre felé, érdemes meglátogatni a kis part menti buddhista sziget-kolostort, a Dondra világító tornyot, és kirándulásnyi közelségben vannak csodás buddhista kolostorok is. Remek, kipróbált, garantált minőségű szállodákat tudunk ajánlani az érdeklődők részére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu